Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale - mercerie online de accesorii vestimentare si textile, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale - mercerie online de accesorii vestimentare si textile foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale - mercerie online de accesorii vestimentare si textile este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Free Shipping
Over 240 RON
in Romania
Shipping
in the EU
Online
card payment
Return in 14 days

Hot Melt Glue Gun

SKU: PISTOL-LIPIT-60W
27.51 RON VAT included
23.12 RON without VAT

Stock: AvailableDescription Hot Melt Glue Gun

Hot melt glue gun. Listed price is per piece.
Code: PISTOL-glued 60W
Quantity: 1 piece
Specifications: 
  • power: 60W
  • power supply: 230V - AC ~ 50Hz
Material: Plastic Use: 1. Silicone bars can be used for various surfaces such as wood, plastic, textiles, polyurethane foam, cardboard, ceramics, etc. 2.The device may also be used for seat restoration, furniture restoration, insulation of electrical wires, bonding of water-resistant materials, etc. Info: Use silicone diameters (bars): 10 ~ 11mm


Attention !!

1. Do not insert non-adhesive liquids or pastes
2. The adhesive fluid can reach temperatures above 200 degrees Celsius.
A) may present a fire hazard
B) if the liquid adhesive comes into contact with the skin, cool immediately with cold water; Consult a doctor if necessary
3. Avoid access to the child's appliance.
4. Do not touch the area of the head or melted adhesive without protective equipment.

Transport gratuit Pentru comenzi on-line mai mari de 240 lei pentru Romania. Km exteriori vor fi taxati suplimentar.

Free Shipping
Over 240 RON
in Romania
Shipping
in the EU
Online
card payment
Return in 14 days
Follow Us
Subscribe Newsletter