Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 250 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Culorile anului 2021, alese de Pantone Institute of Color

 

Institutul Culorilor Pantone a ales nu una, ci două culori reprezentative

De peste 20 de ani, Culoarea anului Pantone a influențat dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare în mai multe industrii, inclusiv modă, mobilier pentru casă și design industrial, precum și ambalarea produselor și designul grafic.

 

Pantone Institute of Color a ales nu una, ci două culori reprezentative.

 

Pentru a doua oară în istoria sa, Institutul Culorilor Pantone a ales nu una, ci două culori reprezentative pentru 2021: Ultimate Gray și Illuminating Yellow, un gri de „ultimă generație” și un galben iluminator, două culori independente ce evidențiază modul în care diferite elemente se reunesc pentru a se susține reciproc. Hai să aflăm mai multe despre culorile anului! 

 

Cuprins

  1. • Mesajul Pantone Institute of Color
  2. • PANTONE 13-0647 Illuminating
  3. • PANTONE 17-5104 Ultimate Gray

 

 

1. Mesajul pe care aceste culori îl transmit este unul de putere, forță și plin de speranță, ceea ce sugerează și promovează de când le vezi:

 

“PANTONE 17-5104 Ultimate Gray + PANTONE 13-0647 Illuminating, două culori independente care subliniază cum elemente diferite pot ajunge împreună pentru a se sprijini reciproc, exprimă cel mai bine moodul anului 2021 pentru Pantone Color. Practice și solide ca o rocă, puternice, dar în același timp călduroase și optimiste, unirea dintre nuanțele PANTONE 17-5104 Ultimate Gray și PANTONE 13-0647 Illuminating este una puternică și pozitivă.

Este o istorie despre culoare care încapsulează sentimente mai profunde de gândire și meditație, cu promisiunea a ceva solar și prietenos.”

 

culorile anului 2021

 

 

 

2. PANTONE 13-0647:

“Illuminating este un galben luminos și vesel, sclipind cu vivacitate înspre o nuanță călduroasă de galben impregnată cu putere solară.”

 

 

 

3. PANTONE 17-5104

“Ultimate Gray este emblematic pentru elemente solide, dependente, care rezistă pentru totdeauna și asigură o fundație fermă. Însumând culorile pietrelor de pe plajă și ale acelor elemente naturale a căror aparență influențată de vreme subliniază abilitatea de a rezista testul timpului, Ultimate Gray asigură liniște, încurajând sentimente ca stabilitate, calm, rezistență.”

 

Sursă foto și info: Pantone.com

 
Transport Gratuit
peste 250 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter