Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Decoratiunile de Craciun handmade, o minune a sarbatorilor de iarna. Idei de realizare pe întelesul tuturor

Decorațiunile de Crăciun handmade au devenit un trend al sărbătorilor de iarnă, acestea fiind îndrăgite de toată lumea. 

Unice, amuzante, elegante, colorate, pline de originalitate, decorațiunile handmade pot fi modul extrem de plăcut de a petrece timpul cu familia sau cu prietenii și de a crea minunății pentru casa dumneavoastră sau pentru a le oferi drept cadou oamenilor dragi.

 

Cu puțină imaginație, alături de materialele de care aveți nevoie și timp liber la dispoziție, vă puteți juca și inventa tot ceea ce vă doriți, trebuie doar să aveți răbdare și să încercați până ce obiectul creat chiar de dumneavoastră este perfect! 

 

Cuprins

  1. • Idei de decorațiuni handmade - cum să creezi ceva original și deosebit

  2. • Transformarea unor obiecte mai vechi în decorațiuni handmade pentru Crăciun

  3. • Cum să confecționezi decorațiuni handmade pentru Crăciun într-un timp scurt

  4. • Întrebări și răspunsuri frecvente despre decorațiunile handmade

 

 






1. Idei de decorațiuni handmade - cum să creezi ceva original și deosebit





În perioada de dinaintea sărbătorilor de iarnă, când apare frenezia căutării cadourilor perfecte, a pomului de Crăciun deosebit, a globurilor strălucitoare, să realizați propriile decorațiuni handmade de Crăciun vă poate aduce o bucurie imensă. 

Puteți crea absolut orice vă doriți, trebuie doar să aveți câteva idei și cât mai multe materiale necesare. Dacă sunteți în pană de inspirație, înainte de vă apuca de ”treabă”, puteți viziona un tutorial despre decorațiunile de Crăciun handmade. Dacă nu ați mai făcut niciodată așa ceva sau sunteți la început, iată câteva idei creative, care vă pot ajuta să realizați ceea ce vă dorești.



  • Ornamentele pentru pomul de Crăciun sunt cele mai simplu de realizat. Fundițele din panglici decorative pot fi vedeta anului, la fel ca și steluțele din cristale Swarovski, care vor adăuga o notă fashion oricărui element de decor. 




  • Ramele foto pot fi transformate în adevărate comori cu puțină imaginație și mult lipici și glitter. Puteți adăuga și alte elemente, nasturii decorativi în formă de om de zăpadă sau de brad arătând extraordinar. 

  • Decorațiunile handmade de iarnă pot arăta fabulos pe masa de Crăciun. Aveți nevoie de un borcan transparent, șnur răsucit, nisip, conuri de brad și o lumânare pe care să le aranjați după cum vă place. În câteva minute ați reușit să realizați un aranjament original care va înveseli orice colț al casei. 



2. Transformarea unor obiecte mai vechi în decorațiuni handmade pentru Crăciun


Nimic nu e mai frumos decât să pui în practică mai multe idei de confecționat ornamente de Crăciun, mai ales când reușești să ”reciclezi” obiecte mai vechi. 

Un glob anost peste care au trecut ierni nenumărate își poate schimba radical înfățișarea dacă este dat prin lipici și apoi prin mult sclipici. 




De asemenea, orice cutie veche de pantofi poate fi transformată într-un ambalaj de cadouri minunat. Aveți nevoie de hârtie colorată, o foarfecă, din nou lipici și bandă decorativă.  În numai câteva minute, cutia va fi schimbată radical. 

Și sticlele goale pot fi transformate în elemente decorative. Cu sfoară colorată, nisip, cristale sau glitter, acestea pot deveni ”vedetele” din decorurile de Crăciun sau, de ce nu, cadoul perfect pentru o persoană dragă. 



3. Cum să confecționezi decorațiuni handmade pentru Crăciun într-un timp scurt



Dacă vă doriți să vă creați singur obiectele care vă vor decora casa de sărbători, însă nu aveți timp foarte mult la dispoziție, există câteva mici trucuri care vă vor ajuta să vă mișcați mai repede:

 

  • Folosiți ce aveți la îndemână prin casă: carton, ambalaje vechi, hârtie colorată, beteală mai veche, coli de hârtie, vată.

  • Cumpărați o foarfecă care taie bine pentru a nu vă chinui mult cu tăiatul.




  • Lipiciul și glitterul nu sunt niciodată îndeajuns, astfel că, atunci când mergeți la shopping, cumpărați din belșug.


Dacă aveți tot ce vă trebuie, vă puteți apuca de confecționat tot felul de ornamente. Lăsați-vă imaginația să se joace și, cu siguranță, vor ieși câteva decorațiuni handmade pentru Crăciun absolut minunate.



4. Întrebări și răspunsuri frecvente despre decorațiunile handmade



De ce să aleg decorațiunile handmade?

Ornamentele realizate de dumneavoastră vor da un aer personal casei și bradului de Crăciun. În plus, vă puteți confecționa tot ceea ce vă doriți, fără să mai fie nevoie să căutați ore în șir prin magazine și să cheltuiți o mică avere. 


Cât durează să confecționez decorațiuni de Crăciun handmade?


Puteți să creați destul de rapid obiectele pe care vi le doriți, dar timpul va varia în funcție de numărul creațiilor. De la o oră pentru câteva ornamente pentru brad, la o după-amiază dacă vă place să aveți întreaga casă decorată de dumneavoastră. 


De ce am nevoie pentru a crea decorațiuni handmade de iarnă?


În funcție de ce doriți să lucrați, puteți avea la masa de lucru: hârtie albă, carton, glitter, lipici, sfoară, panglici decorative, nasturi de lemn, cutii de carton, borcane, lumânări, sârmă plușată, beteală, foarfecă, un clește, pistol de lipit, conuri de brad, nisip, crenguțe de brad și lista poate fi infinită, în funcție de imaginația dumneavoastră. 

 




Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter