Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Depozitare haine – Descopera cum sa depozitezi hainele rapid si eficient intr-un spatiu redus

Depozitare haine Descopera cum sa depozitezi hainele rapid si eficient intr-un spatiu redus (1) 

 

Depozitarea hainelor este un subiect foarte cautat, avand in vedere ca toata lumea isi doreste sa descopere cum sa aranjeze hainele in asa fel incat sa se bucure de cat mai mult spatiu. Unele apartamente nu se bucura de o camera speciala pentru dressing sau de un dormitor suficient de spatios pentru a permite montarea unui dulap destul de mare. Astfel, este necesar sa descoperi variante eficiente care sa te ajute sa depozitezi hainele cat mai usor. Daca iti doresti mai multe detalii despre acest subiect, citeste in continuare acest articol. 

 

 

Cuprins

1.       Idei de depozitare haine intr-un dulap mic

2.       Sfaturi pentru depozitarea hainelor in functie de preferinte

 

 

 

1. Idei de depozitare haine intr-un dulap mic

 

Atunci cand ai un dressing destul de mic, iar spatiul este limitat, trebuie sa te orientezi catre  variante cat mai eficiente. Sunt o multime de idei care te-ar putea ajuta sa aranjezi cat mai simplu hainele pe care le ai in functie de model si de sezon.

 

Foloseste umerase

Pentru un dressing mic ar trebui sa stii ca cel mai bun prieten al tau este umerasul. Foloseste cat mai multe daca iti doresti sa eficientizezi cat mai mult spatiul si sa organizezi cât mai bine hainele. În plus, poti organiza în dressing o tinuta întreaga cu ajutorul unui umeras. Tot ce trebuie sa faci este sa îti aranjezi hainele dupa preferinte si sa pornesti cu cele potrivite sezonului in care esti.

 

Alege compartimente pentru haine

Sunt multe persoane care nu cunosc aceasta varianta sau care pur si simplu au suficient spatiu de depozitare, insa daca esti organizata de fel si iti doresti sa economisesti cat mai mult spatiu, atunci compartimentele sunt ideale. Poti achizitiona o multime de variante, precum compartimente pentru blugi, costume, lenjerie intima, accesorii decorative pentru par si nu numai.

 

Depozitare haine Descopera cum sa depozitezi hainele rapid si eficient intr-un spatiu redus (2)

 

Opteaza pentru cutii de depozitare

Cutiile de depozitare sunt o varianta excelenta atunci cand vine vorba de a salva cat mai mult spatiu. Poti achizitiona online o multime de cutii, cosuri sau huse pentru haine si multe altele. Ulterior, le poti depozita intr-un dulap, sub pat, in boxa sau unde iti este tie mai la indemana. De obicei, folosesti astfel de cutii de depozitare pentru lucrurile sezoniere.

 

Depozitare haine Descopera cum sa depozitezi hainele rapid si eficient intr-un spatiu redus (3)

 

 

 

2. Sfaturi pentru depozitarea hainelor în functie de preferinte

 

 

Daca in momentul de fata cauti o solutie pentru depozitarea hainelor, atunci cu siguranta cele de mai sus iti vor fi de folos. Totusi, ai grija ca intotdeauna sa iti pastrezi hainele intr-o stare impecabila. Pentru acest lucru poti achizitiona diverse spray-uri pentru improspatare si intretinere, anti molii si nu numai. Este important ca locul in care le depozitezi sa fie cat mai ferit de principalii daunatori.

 

Pentru hainele mai pretentioase, in functie de sezon, le poti aseza pe stendere si suporti de expunere. In felul acestea le poti calca dinainte si le poti purta oricand doresti fara nicio problema.

 

O alta varianta excelenta pentru aranjarea hainelor este achizitionarea unor manechine de plastic pe care sa iti etalezi cele mai frumoase haine de sezon. Nu doar ca este o idee eficienta, dar va arata exceptional in camera. Desigur, aceasta varianta este indicata in cazul in care ai suficient spatiu disponibil pe care sa il folosesti in aceasta directie.

 

Alege cele mai bune idei de depozitare haine in spatii mici si apuca-te de treaba. Nu mai lasa spatiu sa fie o problema. Cu ajutorul variantelor eficiente, de acum inainte nu mai ai de ce s? iti faci griji. Poti depozita hainele in functie de sezon, folosind diverse solutii rapide si eficiente. In plus, poti comanda totul online, fara sa fie nevoie sa te deplasezi in magazin. Nu ezita sa comanzi ce ti se potriveste la preturi avantajoase pentru toate buzunarele.

 

Sursa foto: pexels.com.

 




Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter