Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Mărțișoare handmade - cum poți să faci chiar tu mărțișoare deosebite pentru începutul primăverii

Începutul primăverii e o perioadă frumoasă, când poți ieși mai mult din casă, pentru a te bucura de natură. Pentru a sărbători acest anotimp, mărțișoarele sunt cea mai bună soluție, pentru că e ocazia perfectă să oferi ceva deosebit persoanelor dragi. În plus, dacă îți place să fii creativ, poți chiar să le vinzi, pentru a câștiga bani în plus dintr-o pasiune.

Dacă vrei să fii original și să oferi un obiect unic și să îți creezi o mică afacere, poți realiza chiar tu niște modele de mărțișoare din diferite materiale. Dacă te implici cât mai mult în crearea acestora, cei cărora le dăruiești astfel de obiecte se vor bucura cu siguranță și vei fi apreciat de toți clienții.

 

martisoare 1 martie

 

Mai jos găsești idei de mărțișoare și mai multe motive pentru care să le creezi, dacă nu ești hotărât să te apuci serios de această activitate.

 

Cuprins

 

1. De ce să te apuci de confecționarea mărțișoarelor

2. De ce ai nevoie pentru mărțișoare făcute acasă originale?

3. Modele de mărțișoare handmade

4. Întrebări și răspunsuri frecvente despre mărțișoarele handmade

 

 

1. De ce să te apuci de confecționarea mărțișoarelor

 

 

Confecționatul de mărțișoare este o activitate plăcută, care poate deveni o pasiune. Te poți relaxa, cu ușurință atunci când realizezi modele frumoase de cadouri pentru 1 martie. Dacă nu ești hotărât încă, află mai jos care sunt motivele pentru care să începi să le creezi.

 

Poți câștiga bani în plus

Multe persoane aleg să-și folosească talentul pentru a câștiga un venit suplimentar. Dacă ai timp liber și vrei să folosești acest avantaj pentru a acoperi din cheltuieli, poți alege să faci mărțișoare confecționate manual, interesante și neobișnuite, care să atragă atenția. Această activitate este folositoare mai ales mămicilor care sunt în concediu prenatal, persoanelor pensionate, dar și celor care lucrează în domeniul croitoriei și vor să se dezvolte pe această latură.

 

Este o activitate plăcută pe care o poți desfășura cu cei mici

Mărțișoarele confecționate de copii îi ajută pe aceștia să-și manifeste creativitatea și să își dezvolte simțul estetic. De asemenea, te poți apropia mai mult de copii, astfel încât să aveți o relație mai strânsă, dacă le arăți cu să realizeze mărțișoare handmade pas cu pas. Dacă observă că aveți aceleași pasiuni, te vei putea apropia imediat de aceștia.

Există o mulțime de mărțișoare de confecționat cu copiii. Începeți prin a realiza mărțișoare din hârtie sau din diferite materiale colorate, în funcție de preferințele copiilor.

 

Mărțișoarele handmade pe care le oferi sunt speciale

Oricând oferi un mărțișor handmade, arăți că te-ai gândit atent la acesta. Mărțișoarele făcute manual sunt o variantă mai personală și interesantă, care îți evidențiază gestul cu ocazia zilei de 1 martie.

 

Pot fi adaptate gusturilor persoanelor dragi și ale clienților

De asemenea, acestea pot fi personalizate pentru cei dragi, dar și pentru persoanele care îți pot deveni clienți. Poți alege să faci ceva care să se potrivească gusturilor acestora, alegând materialele și design-ul potrivit. Astfel, toți cei cărora le dăruiești un mărțișor confecționat de tine îl vor păstra ca pe o amintire frumoasă. Mai ales copiii se bucură când au șansa de a le oferi rudelor, colegelor sau profesoarelor mărțișoare pe care le-au realizat.

 

 

2. De ce ai nevoie pentru mărțișoare făcute acasă originale?

 

Mărțișoarele făcute acasă sunt ușor de realizat, dacă ai materialele potrivite. Poți să-ți manifești cu ușurință creativitatea și să te relaxezi în timpul liber. Ai la dispoziție nenumărate materiale, dar dacă ești la început, trebuie să ai câteva obiecte de bază și elemente pentru decorare care îți oferă de la început multe opțiuni.

Iată cateva materiale care te ajută foarte mult pentru a pune în practică ideile de mărțișoare handmade:

 

 

Șnurul de mărțișor

Din realizarea mărțișoarelor nu are cum să lipsească tradiționalul șnur. Acesta este un simbol al sosirii primăverii, existent în România din timpuri străvechi. Cele două culori, alb și roșu, reprezintă uniunea contrariilor (iarnă-primăvară; cald-rece; lumină-întuneric).

Alege șnururi de mărțișor de calitate, la prețuri avantajoase, de la Emidale.ro. Ai la dispoziție seturi mici sau mari, pentru a putea avea o variantă avantajoasă din care poți alege, în funcție de nevoile tale.

 

snur martisor

 

Ace de broșă

Acele de broșă sunt importante pentru a realiza astfel de obiecte într-un mod cât mai creativ. Acestea îți permit flexibilitate în alegerea elementelor decorative și te ajută să îți structurezi design-ul.

Poți alege ace de broșă argintii, pentru a realiza accesorii de 1 martie, ce pot fi purtate peste haine ori eșarfe, de exemplu. De asemenea, pentru o variantă ornată, care să constituie în sine un element decorativ, există și ace cu strasuri, ideale pentru a crea niște mărțișoare colorate și ornate.

 

ace brosa

ace brose 

Nasturi decorativi din lemn

Nasturii decorativi din lemn reprezintă un ornament ideal pentru a fi adăugați oricărui mărțișor. Aceștia sunt realizați dintr-un material elegant și sunt colorați, astfel încât se potrivesc cu tematica de primăvară.

Alege modele vesele cu flori, fluturi, bufnițe colorate, vulpi și aeroplane, pentru a crea un design de mărțișor potrivit atât pentru copii, cât și pentru adulți. Aceștia pot fi lipiți sau cusuți cu ușurință, în funcție de necesități.

 

nasturi decorativi cu vulpite

 nasturi decorativi fluturasi

nasturi decorativi avioane

nasturi decorativi flori

nasturi decorativi bufnite

nasturi decorativi cu fluturasi

 

Cristale Swarovski

Pentru a adăuga eleganță oricărui mărțișor, poți alege să le împodobești cu cristale Swarovski de cusut sau lipit. Acestea au o mulțime de forme și culori, pentru a realiza o mulțime de modele de mărțișoare. Ca să realizezi brățări din șnur de mărțișor reușite, poți, de exemplu, să alegi un cristal în formă de floare, de culoare roșie, sau o stea din cristal transparent.

Acestea se pretează bine pentru a crea mărțișoare pentru orice ocazie. Eleganța și versatilitatea acestora face să fie imposibil să dai greș. Poți să faci, în afară de brățări, cercei și coliere sau clasicele broșe, cu ajutorul cristalelor Swarovski pentru lipit.

 

cristale swarovski 1

cristale swarovski 2

cristale swarovski 3

cristale swarovski  

Pistol de lipit

Mai ales pentru cantitățile mai mari de mărțișoare pe care le realizezi, e neapărat nevoie să ai la îndemână un pistol de lipit și rezerve suficiente pentru acestea. Poți găsi pe Emidale.ro aceste instrumente necesare/

Printre avantajele folosirii unui pistol de lipit se numără și versatilitatea posibilităților de folosire. După ce nu mai ai nevoie de el pentru confecționarea mărțișoarelor manual, îl poți utiliza pentru alte activități de bricolaj, de exemplu: restaurarea mobilei, lipirea materialelor rezistente la apa, izolarea firelor electrice etc.

 

pistol de lipit

Săculeți din organza

Prezentarea mărțișoarelor este importantă, pentru că, astfel, reușești să-ți pui în valoare alegerile de design. Nu neglija acest aspect, ci alege săculeții din organza, care adaugă un plus creațiilor tale, mai ales când este vorba despre brățări sau alte bijuterii de 1 martie.

De asemenea, dacă vrei o variantă ideală pentru expunere broșelor, poți alege cutii de cadou și prezentare cu aspect de catifea roșie, o culoare caracteristică primăverii.

saculet cadou

 

3. Modele de mărțișoare handmade

 

Dacă ai nevoie de câteva idei de mărțișoare făcute manual, iată mai jos câteva care se potrivesc pentru a sărbători așa cum se cuvine sosirea primăverii. Pentru variante care să se potrivească pentru orice persoană, alege modele florale sau tradiționale românești, realizate din ață sau din mărgele.

 

Mărțișoare handmade cu modele inspirate din natură

Pentru a realiza mărțișoare rafinate, care să aducă în atenție elementele naturii, specifice primăverii, poți crea design-uri florale din ștrasuri și mărgele, realizate cu atenție pentru detalii. Acestea vor fi apreciate de toți, pentru că sunt i de efect.

Dacă îți place să croșetezi și să tricotezi, poți chiar să alegi să creezi astfel de broșe sau pandantive cu flori, frunze sau fluturi, pentru a obține un mărțișor de care își vor aminti toți cu drag.

Mărțișoare handmade cu modele inspirate din natură

Mărțișoare handmade cu modele inspirate din natură

Mărțișoare handmade cu modele inspirate din natură

Mărțișoare handmade cu modele inspirate din natură

 

Mărțișoare cu modele tradiționale românești

De 1 martie, e ocazia perfectă pentru a pune în prim-plan motivele tradiționale românești de pe ii și țesături. Cum confecționezi mărțișoarele, depinde de preferințe. Poți alege să realizezi mărțișoare din mărgele sau din ață, pentru a alege varianta care îți este la îndemână.

Acestea sunt potrivite pentru ocazie, mai ales pentru că și firul de mărțișor are o semnificație aparte pentru folclorul românesc. Pentru a adăuga cu ușurință motivele tradiționale la mărțișoare, poți alege bandă decorativă cusută.

 

Mărțișoare cu modele tradiționale românești

Mărțișoare cu modele tradiționale românești

Mărțișoare cu modele tradiționale românești

Mărțișoare cu modele tradiționale românești

 

 

Brățări din mărgele sau din material textil

Brățările sunt printre cele mai populare opțiuni de bijuterii, atunci când vine vorba de a dărui un mărțișor de 1 martie. Poți să alegi să le faci din mărgele sau ață, folosind culorile specifice, alb și roșu, sau alte culori cât mai naturale (de exemplu, verde). E posibil să ai nevoie și de opritori, în funcție de design. O altă variantă constă în crearea de pandantive, coliere sau cercei cu design modern.

 

Brățări din mărgele sau din material textil

Brățări din mărgele sau din material textil

Brățări din mărgele sau din material textil

Brățări din mărgele sau din material textil

 

Idei de mărțișoare handmade pentru copii

Mai ales dacă vrei să-ți crești veniturile în perioada sărbătorii de 1 martie, poți să alegi să realizezi mărțișoare speciale pentru copii. Opțiunile de mai sus sunt potrivite și pentru micuți, dar poți alege, de asemenea, culori mai vii și să creezi din mărgele personaje îndrăgite din desenele animate. De asemenea, poți crea brățări împletite în nuanțe de aprinse, cum ar fi roz, mov sau portocaliu sau să folosești nasturii decorativi colorați.

 

Idei de mărțișoare handmade pentru copii

Idei de mărțișoare handmade pentru copii

Idei de mărțișoare handmade pentru copii

 

Printre ideile de mărțișoare handmade pentru copii se numără și cele realizate cu nasturi. Acestea se pot face rapid și au un aspect plăcut, așa că te pot ajuta și cei mici la confecționarea lor.

Iată un exemplu de tutorial pentru un mărțișor handmade de acest fel:

Idei de mărțișoare handmade pentru copii din nasturi

Idei de mărțișoare handmade pentru copii din nasturi

 

Mărțișoarele handmade sunt o opțiune foarte bună, dacă dorești să fii creativ, să impresionezi persoanele dragi și să obții, pe deasupra, și un venit suplimentar, făcând ceea ce îți place. Ai la dispoziție materiale nenumărate, pentru a pune în practică cele mai originale idei.

 

Sursa foto: Emidale.ro, Pinterest.com.

 

 

4. Întrebări și răspunsuri frecvente despre mărțișoarele handmade

 

 

De ce este bine să faci mărțișoare handmade?

 

Mărțișoarele sunt o activitate recreativă potrivită dacă îți place să fii creativ și să dăruiești persoanelor dragi un obiect cu o semnificație deosebită, pe care să-l păstreze ca amintire. De asemenea, poți chiar să începi să le vinzi înainte de 1 martie, dacă vrei să realizezi o cantitate mai mare. De asemenea, dacă vrei să ai o relație mai strânsă cu cei mici, poți alege această variantă.

 

Care sunt materialele de bază pentru confecționarea mărțișorului?

 

Pentru a confecționa cu ușurință mărțișoare handmade, ai nevoie de șnururi de mărțișor în cantitate suficientă, ace de broșă de mărimi potrivite, un pistol de lipit și rezerve pentru acesta și săculeți din organza, pentru prezentare. De asemenea, trebuie să alegi elementele decorative potrivite, în funcție de design-ul ales.

 

Ce pot să folosesc pentru decorarea mărțișorului handmade?

 

Ca să obții un mărțișor original, poți alege nasturi decorativi din lemn, cristale Swarovski, ștrasuri, benzi satinate și franjuri. De asemenea, mărgelele sunt foarte versatile, așa că ai nenumărate opțiuni de modele cu motive tradiționale românești sau inspirate din natură. Dacă vrei să alegi un design inspirat din motivele tradiționale românești, alege banda decorativă cusută.

 

Se pot folosi cristale Swarovski pentru realizarea mărțișorului?

 

Da, cristalele Swarovski sunt o opțiune foarte bună pentru a crea un mărțișor elegant, potrivit pentru orice ocazie, Acestea există într-o mare varietate de mărimi și culori, așa că ai o libertate mare de realizare a unor broșe sau brățări originale. Ai la dispoziție, de exemplu, cristale în formă de flori, fluturi și frunze, pentru a avea un design cu elemente din natură, perfect pentru începutul primăverii.

 

Ce mărțișoare pentru copii să fac de 1 martie?

 

Pentru a crea mărțișoare pentru copii, poți să alegi design-uri colorate, în nuanțe de roz, mov și portocaliu, de exemplu. Brățările cu floricele sunt printre cele mai indicate pentru cei mici. Dacă alegi să folosești ștrasuri și mărgele, poți să creezi mărțișoare cu personaje din desenele animate preferate ale copiilor sau din nasturi. Cele din nasturi sunt ușor de făcut de către oricine.

 

 

 

 

 

 




Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter