Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Tipuri de sutiene si confectionarea lor - Cum sa iti pui in aplicare planurile de creatie?

 

Foarte multe femei se straduiesc sa isi gaseasca in magazine un sutien care sa se potriveasca perfect trupului lor. Ti s-a intamplat probabil, ca de cele mai multe ori, cupa sutienului, circumferinta lui sau materialul din care este confectionat sa nu fie conform nevoilor si preferintelor tale. Trebuie sa stii ca iti poti face chiar tu sutienul, daca ai materialele potrivite si putina pasiune pentru design vestimentar.

 

 

 

 

Cuprins:

  1. Primii pasi in confectionarea diverselor tipuri de sutiene

  2. Cum obtii modele de sutiene potrivite pentru tine?

  3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre confectionarea sutienului

 

 

1. Primii pasi in confectionarea diverselor tipuri de sutiene

 

Pentru a te decide ce sutien iti doresti, trebuie sa te gandesti care va fi scopul sau final. Vrei sa il folosesti pentru a-l purta in fiecare zi sau pentru ocazii speciale? De exemplu, daca ai nevoie de un sutien care sa se potriveasca cu o rochie decoltata, va trebui sa te gandesti la un model mai special, ce nu strica estetica tinutei. De asemenea, materialele de croitorie sunt foarte importante. Pentru un sutien sport, tip bustiera, trebuie sa te orientezi catre tesaturi care sa lase pielea sa respire, iar pentru outfiturile de zi, este indicat sa alegi un material cat mai lejer, care sa se simta confortabil pe piele. 

 

 

 

 

 

 

  • Cum sa faci masuratorile?



Vei avea nevoie de un centimetru de croitorie cu care sa masori:

 

  • Circumferinta bustului - se masoara partea cea mai proeminenta a bustului, lasand centimetrul lejer;

 

  • Distanta dintre mameloane;

 

  • Inaltimea bustului - se masoara din umar, de langa gat, pana la partea cea mai dezvoltata a bustului;

 

  • Se masoara partea superioara si circumferinta inferioara, de sub linia bustului;

 

  • Inaltimea bustului

 

 

  • Cum faci un tipar pentru cupele de sutien?



Aici intervine partea cea mai complicata si anume, realizarea tiparelor. Vei avea nevoie de hartie si cartoane pentru sabloane. Dupa ce ai notat masurile tale, va trebui sa desenezi o linie verticala si una orizontala, iar unghiul in care se intalnesc, marcheaza umarul. Apoi, fiecare masuratoare facuta anterior va trebui adaugata în desenul tau. 

 

Acesta este un proces extrem de complicat, mai ales daca nu esti obisnuita sa lucrezi intr-o croitorie. Totusi, nu trebuie sa te descurajezi. Cea mai simpla si mai eficienta solutie este sa apelezi la un depozit en-gros de accesorii pentru industria textila, de la care sa achizitionezi accesorii pentru imbracaminte si lenjerie intima. Avantajul este ca vei avea la dispozitie cupe deja confectionate pentru marimea ta si alte lucruri esentiale, precum: reglor, inchizatori sau lamela de metal pentru sustinere. 

 

 

2. Cum obtii modele de sutiene potrivite pentru tine?

 

 

 

 

 

Croiul sutienului trebuie sa iti vina ca si turnat. De aceea, este indicat sa apelezi la un manechin sau bust de croitorie care sa simuleze exact masurile tale. De asemenea, daca folosesti materiale si accesorii de calitate, acestea iti vor infrumuseta si imbunatati rezultatul final din toate punctele de vedere. Tesaturile sunt o parte importanta a acestui proces. Poti alege matase, bumbac, dantela si multe altele care sa se potriveasca stilului tau. 

 

In cazul in care iti doresti sa realizezi un sutien mai special, poti apela la cristale pentru decorarea lui. Acestea au o multime de nuante si ofera oricarei lenjerii intime o unicitate aparte. 

De asemenea, daca esti genul de persoana care iubeste sa faca sport si obisnuieste sa poarte bustiere, trebuie sa stii ca si ele pot fi realizate doar de tine, insa trebuie sa te asiguri ca nu iti lipsesc benzile elastice  de sustinere si materialul potrivit pentru ele. 

 

Asadar, orice idei ai avea, fa-ti curaj si pune-le in aplicare! Ia in calcul sfaturile de mai sus si realizeaza chiar acum propriul tau sutien, de care sa nu mai vrei sa te desparti si cu care te vei simti minunat de fiecare data cand il porti!

 

 

3. Intrebari si raspunsuri frecvente despre confectionarea sutienului

 

Cum se calculeaza cupa si marimea la un sutien?

Trebuie sa masori diferenta dintre partile cele mai proeminente ale bustului si circumferinta acestuia. 

 

Care sunt materialele principale de care ai nevoie pentru a confectiona un sutien?

Daca vrei sa realizezi singura un sutien, vei avea nevoie de: un centimetru de croitorie, un tipar, unelte de taiat, materialul pentru croi si elemente de decorare

 

Cum se poate modifica un sutien?

In cazul in care este mai mic decat ar trebui, vei avea nevoie de o prelungire de sutien, pe care o gasesti in categoria de accesorii a oricarui magazin online de croitorie. 

 

Sursa foto: Shutterstock.com

 

 

 

 

 

 

 

 




Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter