Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Idei de costume de Halloween usor de confectionat acasa: creeaza-ti cea mai reusita costumatie pentru sarbatoarea Dovlecilor!

cover idei de costume de halloween

 

Halloweenul este una dintre sarbatorile pe care europenii le-au preluat din cultura americana, exotismul acesteia fiind atragator pentru majoritatea culturilor contemporane. Adesea vazut de cei mai putin deschisi la nou ca fiind o serbare pagana, evenimentul organizat anual pe data de 31 octombrie a fost primit in vietile a mii de oameni dornici de distractie ca fiind, in principiu, un festival, un bal mascat, facandu-se abstractie de componenta ,,intunecata” a acestuia.

 

Petrecaretii din lumea intreaga sunt gata sa aloce bugete uriase costumelor pe care le vor imbraca de Halloween, manati fiind de dorinta de a-si impresiona colegii de munca ori partenerii de distractie cu tinute cat mai originale. Doar pentru ca multi aleg calea aceasta, nu inseamna ca este singura pe care poti s-o abordezi pentru a intruchipa cel mai atipic personaj. Cu putina imaginatie si cu resursele potrivite, ai posibilitatea de a construi de la zero un costum pe care sa-l personalizezi dupa bunul plac, pentru a te simti pregatita de “Trick or treat?”.

 

 

Cuprins:

  1. Costume de Halloween facute acasa -  cum sa fii originala?

  2. Idei de costume de Halloween atipice

  3. Alte idei de costume de Halloween improvizate

Intrebari si raspunsuri frecvente despre costumele de Halloween

 

 

 

1. Costume de Halloween facute acasa - cum sa fii originala?

 

Pretentia de originalitate poate fi satisfacuta cu un pret: evitarea costumelor cliseu pe care marea majoritate se bazeaza din lipsa de inspiratie. Inainte de a planifica procesul de confec?tonare propriu-zisa a costumului, este necesar sa stabilesti, in linii mari, care va fi tinuta careia ii vei da forma. 

Costumele de schelet, personaje animate si fantome sunt arhicunoscute si purtate de fiecare data, de mai multe persoane din cadrul aceluiasi eveniment. Renunta la aceste trei variante atat de accesibile si incearca sa construiesti un costum care sa aduca in prim plan autenticitatea ta.

 

 

 

2. Idei de costume de Halloween atipice

 

O idee simpatica si accesibila iti poate salva seara si te poate mentine in centrul atentiei pe parcursul intregii petreceri. Gaseste, in cele ce urmeaza, trei variante de costume pe care le poti crea acasa, punandu-ti in practica talentul in domeniul croitoriei.

 

costum extraterestru

 

  • Papusa de portelan: doamnele si domnisoarele vor avea, cu siguranta, succes daca vor alege sa intruchipeze o papusa de portelan de epoca. Pentru a usura procesul de realizare a unei rochii care sa se incadreze in tema, este recomandat sa imparti munca in doua etape: realizarea corsetului si croirea fustei. Confectionarea corsetului va implica achizitionarea unor balene pentru corsetarie, a unei panglici cat mai fine si elegante cu putinta si a catorva perechi de mosi si babe. Fusta trebuie sa fie una midi sau maxi, in general larga, pentru a se incadra in tiparele clasice ale tinutelor pentru papusi victoriene. Make-up-ul si parul vor fi simplu de facut: cu cateva bucle si panglici, un strop de ruj rosu si niste pudra alba pentru ten, vei putea completa perfect tinuta realizata. Daca vrei sa mergi mai departe de atat, joaca-te cu dantele si nasturi, cauta niste lentile de contact care sa confere ochilor tai o culoare neobisnuita si exerseaza mimica fetei pentru fotografiile serii. Perechea ta va trebui sa se adapteze, abordand tot o tinuta eleganta, de epoca.



  • Zeita greaca: cu niste panza alba, o pereche de sandale aurii si un metru sau doi de lant ornamental auriu, poti construi un costum provocator, fara a trece limita dintre sexy si vulgar. Pe cap iti poti pune o coroana din frunze similare cu cele de maslin sau, daca doresti sa inglobezi in tinuta realizata de tine elementul ,,horror” specific Halloweenului, poti interpreta rolul unei gorgone.



  • Fiinta extraterestra: aceasta estetica futurista care introduce elemente de tip ,,alien” in tinute este una de foarte mare actualitate. Pentru a contura conceptul acesta de existenta nepamanteana, va trebui sa utilizezi materiale cu transparente variate, materiale stralucitoare, glitter, cristale si paiete. Alege o paleta de culori reci, care sa duca cu gandul la galaxii pline de stele: albastru, verde, mov, argintiu. Un make-up minimalist si o coafura pe masura vor incununa cu desvarsire costumul tau.

 

 

 

3. Alte idei de costume de Halloween improvizate

3. alte idei de costume de halloween

 

3. alte idei de costume de halloween 1

 

3. alte idei de costume de halloween 2

 

3. alte idei de costume de halloween 3

 

3. alte idei de costume de halloween 4

 

3. alte idei de costume de halloween 5

 

3. alte idei de costume de halloween 6

 

Nu renunta la autenticitate pentru a salva câteva ore, iar bucuria primirii de numeroase complimente si a atragerii tuturor privirilor te va rasplati cum se cuvine. Grabeste-te însa, caci marele eveniment se apropie cu pasi repezi!

 

3. alte idei de costume de halloween 7

 

 

 

 

Intrebari si raspunsuri frecvente despre costumele de Halloween

 

  1. Costumele de Halloween pot fi confectionate manual?


Desigur. Daca te pasioneaza croitoria si vrei sa ai un costum cat mai original, cu care sa atragi toate privirile, il poti confectiona chiar tu, cu materialele si accesoriile potrivite. 



  1. Ce costume de Halloween sunt alese cel mai des?


Costumele care intruchipeaza scheleti, personaje animate si fantome sunt cele mai des intalnite la petrecerile de Halloween. Evita sa fii si tu unul dintre ei si alege sa iesi din tipare!



  1. Ce costume atipice de Halloween pot fi purtate anul acesta?


Daca vrei sa atragi toate privirile si sa fii admirata pentru creativitatea ta, alege sa fii o papusa victoriana sau de ce nu, o gorgona, daca esti mai curajoasa. La fel de bine poti face senzatie si cu un costum de extraterestru. 



Surse foto: unsplash.com, pexels.com, shutterstock.com

 

 




Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter