Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Decorațiuni de Paște făcute manual acasă, pentru a te relaxa și pentru a petrece timp alături de copii

Paștele este o sărbătoare importantă a anului, în timpul căreia ești mai aproape de cei din jur și puteți petrece clipe frumoase împreună. Pentru a te bucura cât mai mult de această ocazie, poți face decorațiuni handmade, care înfrumusețează masa locuința în această perioadă importantă a primăverii. Acestea pot fi realizate cu ușurință, cu ajutorul câtorva materiale la îndemână.

 

Realizarea de decorațiuni de Paști făcute acasă este o activitate plăcută mai ales dacă ești pasionat de lucrul manual și dacă îți place să petreci timpul liber gândindu-te a cele mai inedite metode pentru a-ți decora casa. De asemenea, este o ocazie bună să-ți pui ideile creative în joc, pentru a obține venituri în plus, dar și pentru a crea o legătură mai strânsă cu cei mici, prin pasiunile pe care le aveți în comun. Mai jos poți afla mai multe despre materialele necesare și despre câteva idei interesante pe care le poți pune în practică.



Cuprins

 

1. Materiale de care ai nevoie pentru a face decorațiuni de Paște handmade

2. Idei de decorațiuni de Paște pe care le poți face în timpul liber

    2.1. Aranjamente de Paște făcute manual, pentru masă și decorarea ouălor

    2.2. Ornamente de Paști handmade, pentru decorarea locuinței

3. Decorațiuni de făcut acasă de Paște, alături de copii

4. Întrebări și răspunsuri despre ornamentele de Paște făcute manual 

 

1. Materiale de care ai nevoie pentru a face decorațiuni de Paște handmade

 

Decorarea locuinței cu ocazia sărbătorilor pascale este ușor de realizat, pentru că nu ai nevoie de cunoștințe speciale, ci doar de puțin timp liber și materialele potrivite. Poți face câteva ornamente pentru masa festivă sau pentru living și alte zone ale casei. Profită de ocazie pentru a-i implica și pe copii în această activitate creativă. Pentru a obține cele mai frumoase aranjamente de Paște handmade, mai jos găsești câteva dintre lucrurile necesare. Poți adăuga orice altceva consideri că te va ajuta să obții rezultatele dorite.

 

Foarfece profesionale

 

Foarfeca este un element desigur esențial, de care nu ai cum să uiți, dar contează și tipul acesteia. Alege una ergonomică, potrivită pentru activitatea pe care o desfășori. În funcție de lungimea materialelor pe care trebuie să le tai, alege mărimea potrivită.

 

Construcția ei este indicat să fie ergonomică, pentru a nu avea probleme ale articulațiilor degetelor după folosirea prelungită. De asemenea, ai în vedere că foarfeca trebuie să fie destinată tăierii atât a hârtiei, cât și a textilelor, pentru a putea să-ți pui în practică ideile de decorațiuni handmade, indiferent de material. 

 

Nasturi decorativi din lemn colorați

 

Pentru a decora coșulețele de Paște și alte aranjamente pentru masă și locuință, sunt utili și nasturii decorativi din lemn cu fluturi sau flori. Aceștia sunt imprimați cu desene colorate care păstrează trăsăturile specifice elementelor din natură, așa că pot fi folosiți pentru decorațiuni elegante, precum și pentru cele realizate de copii.

 



 

 

 

Embleme adezive colorate, pentru decorațiunile realizate alături de copii

 

Emblemele adezive sunt folositoare pentru realizarea unor obiecte handmade diverse. Acestea pot fi aplicate și îndepărtate cu ușurință de pe lucrurile pe care le realizezi, pentru a avea flexibilitate. Formele variază, printre acestea regăsindu-se flori, curcubee și fluturi în diferite stiluri.

 

Banda organza

 

Benzile organza sunt extrem de utile pentru o varietate de ornamente pascale. Le poți folosi, de exemplu, pentru a lega buchetele de flori proaspete sau pentru a crea alte obiecte precum o morișcă pentru copii, un suport pentru vază sau o ghirlandă pentru ușă.




Adezive și pistol de lipit

 

Pentru orice obiecte handmade vrei să realizezi, adezivul bun este important pentru a putea să obții obiecte durabile și de calitate. Acest lucru este cu adevărat mai important când vrei să transformi un hobby într-o mică afacere, pentru a obține venituri în plus primăvara. Pistolul de lipit cu bare de silicon este folositor pentru a lipi o mulțime de materiale, printre care se numără lemnul, plasticul, textilele, ceramica, cartonul etc. De asemenea, e bine să ai la îndemână și adeziv cu capacități industriale, pentru a te asigura că obții rezultatele dorite.

 

Pene decorative

 

Pentru aranjamentele pentru masă și nu numai, poți adăuga și fulgi decorativi . Aceștia se îmbină armonios cu decorațiunile în formă de pui de găină. Au o mulțime de culori, de aceea pot fi folosiți pentru orice atmosferă încerci să o creezi prin decor și, în plus, pentru activitățile din timpul liber alături de copii.




Coșulețe și figurine cu tematică pascală

 

Un alt element important sunt și coșulețele din nuiele, cu mânere sau în formă de cuib, pentru servirea ouălor vopsite. Acestea pot fi împodobite cu ușurință, folosind diferitele materiale pe care le ai la dispoziție. Sunt utile și figurinele în formă de ouă care pot fi pictate sau împodobite, mai ales atunci când realizezi decorarea alături de copii.

 

2. Idei de decorațiuni de Paște pe care le poți face în timpul liber



Dacă îți place lucrul manual, poți să încerci să te relaxezi, în perioada sărbătorilor pascale, prin realizarea unor decorațiuni inedite, care să impresioneze invitații la masa de Paște și să înfrumusețeze pozele cu preparate. De asemenea, pentru a obține venituri în plus, perioada mijlocului de primăvară este o ocazie foarte bună pentru a începe o activitate lucrativă nouă sau pentru a o continua pe cea de la începutul lui martie. Iată mai jos câteva idei pentru a avea insiprație.

 

2.1. Aranjamente de Paște făcute manual, pentru masă și decorarea ouălor

 

Pentru o masă de Paște reușită, mâncarea delicioasă trebuie însoțită de elemente de decor care să pună în valoare aspectul și gustul acesteia. Ornamentele  cu verdeață nu dau niciodată greș. Pentru a realiza aranjamente de acest fel, ai nevoie de coșulețe din nuiele, în care să pui iarbă proaspătă, fâșii de hârtie foarte subțiri sau fulgi decorativi, în care să așezi ouăle. În loc de coșuleț, pentru un aspect mai modern, poți să alegi și un vas din ceramică sau alt material, pentru a fi cât mai creativ. 

 

O altă idee de decorațiune de Paște handmade este și realizarea de aranjamente folosind ramuri înflorite de pomi, în care să agăți ouă de hârtie și bucăți de benzi decorative, pentru a aduce parfumul naturii și bucuria sărbătorilor la tine în casă. Poți crea și aranjamente de flori în vaze transparente, în care să adaugi paie, figurine colorate și benzi satinate, pentru un efect neobișnuit.

 

Decorarea ouălor

 

În ceea ce privește decorarea ouălor, opțiunile din care poți alege sunt nenumărate. Pictarea lor cu vopsea comercială sau naturală din plante rămâne cea mai populară opțiune, dar e o variantă și să folosești materiale textile. Pentru un aspect elegant obținut cu ușurință, poți, de exemplu, să le înfășori în șnur auriu sau argintiu răsucit sau cu frunze decorative, pe care să așezi o fundă în culori pastelate. 

 

De asemenea, dacă ai răbdare și mult timp la dispoziție, poți realiza și decorațiuni complexe din hărtie. Pentru un efect și mai interesant, poți chiar să folosești flori adevărate, așezate în suporturi individuale pentru ouă. O altă variantă este să le înfășori în dantelă, franjuri sau bucăți de material cu imprimeuri inspirate din natură.



2.2. Ornamente de Paști handmade, pentru decorarea locuinței



Pentru a aduce spiritul sărbătorilor pascale în întreaga locuință, alege să creezi ghirlande pentru ușă sau pentru sufragerie. Acestea pot fi realizate din flori culese din grădină, legate cu funde elegante din organza, sub formă circulară sau de buchet. Avantajul acestora este că nu necesită cunoștințe speciale despre cum ar trebui realizate. Poți alege orice materiale ai la îndemână, de exemplu chiar și nasturi decorativi, pentru a obține un ornament potrivit pentru atmosfera pe care vrei să o ai în casă.

 

De asemenea, poți folosi ouă false pe care să le învelești în hartie creponată, pentru a crea o ghirlandă reușită din materiale la îndemână. Astfel de ouă pot fi folosite și pentru a crea suporturi pentru lumânări parfumate, pentru decorarea sufrageriei.




3. Decorațiuni de făcut acasă de Paște, alături de copii

 

Când vine vorba de ornamentele de Paști făcute acasă alături de copii, trebuie să găsești soluții care să le atragă atenția și să îi țină ocupați cât mai mult timp. De aceea, sunt potrivite mai ales materialele colorate, din care să creați decorațiuni vesele.

 

Un lucru simplu pe care îl poți face, fără să ai nevoie de multe materiale sunt puii și iepurașii din ciucuri. Aceștia pot fi legați cu sfoară, pentru a obține o decorațiune care poate fi așezată pe pereți cu bandă adezivă, în camera copilului.

 

Mulți părinți aleg să realizeze și decorațiuni din fetru. Acestea cer concentrare din partea copilului, pentru că trebuie să taie precis și să coasă bucățile de material. Dacă cel mic este la o vârstă prea fragedă pentru a mânui instrumentele necesare realizării de astfel de decorațiuni, poți folosi aplicații vestimentare de cusut, pe care să-l ajuți să le lipească cu adeziv, sau pur și simplu forme din hârtie tăiate în prealabil. 

 

Ai la îndemână și figurinele în formă de puișori sau iepurași, care pot fi așezate în vase transparente, alături de alte elemente decorative precum fundele sau nisipul colorat. Există și ouă din plastic pe care cei mici să le decoreze cu acuarele sau bucăți de material. 

 

Benzile decorative pot fi utilizate și pentru a crea ghirlande colorate și suporturi pentru vaze, perfecte pentru sărbătorirea Paștelui de către copii.




Acestea sunt câteva dintre obiectele pe care poți încerca să le realizezi, cu ocazia sărbătorilor pascale. Fie că dorești să câștigi bani în plus, să creezi un cadru plăcut pentru masa specială în familie sau să petreci mai mult timp alături de copii, poți realiza decorațiuni speciale, cu ajutorul câtorva materiale. Limita este doar imaginația, pentru că ai nenumărate opțiuni, pe care le poți varia după preferințe.

Sursa foto: Emidale.ro, Pinterest.com, Shutterstock.com, Pixabay.com.

 

4. Întrebări și răspunsuri despre ornamentele de Paște făcute manual

 

De ce materiale am nevoie ca să fac decorațiuni de Paște?

 

Pentru a face decorațiuni pascale reușite, ai nevoie de câteva instrumente de bază, dintre care foarfeca profesională, pistolul de lipit și adezivul cu capacitate mare de lipire. De asemenea, te ajută câteva obiecte ornamentale precum ouăle, coșulețele și figurinele cu temă de Paște, penele decorative și panglicile de diferite lățimi și nuanțe.

 

Ce decorațiuni de Paște pot face cu cei mici?

 

Pentru a face ornamente de Paște cu cei mici în timpul liber, alege să realizați obiecte colorate, care le pun imaginația la contribuție. Printre acestea se numără iepurașii și puișorii din ciucuri, ouăle din plastic pictate sau decorate cu material, figurinele cusute din bucăți de fetru și ghirlandele cu benzi decorative.

 

Ce aranjamente pentru masa de Paște pot să fac acasă?

 

Pentru o masă de Paște aranjată în mod reușit, poți crea coșulețe decorative cu iarbă proaspătă sau uscată, precum și alte platouri și recipiente asemănătoare. De asemenea, creează aranjamente cu ramuri înflorite, în care să adaugi figurine în formă de ouă, decorate după preferințe, în funcție de efectul pe care dorești să-l obții. O altă variantă sunt florile așezate de sezon în vaze transparente, umplute cu fâșii de hârtie colorată, benzi satinate sau bomboane cu tematică pascală.

 

Ce metode de a decora ouăle de Paște să aleg?

 

Pentru a decora ouăle de Paște, poți alege o mulțime de variante interesante. Dacă dorești să folosești materiale textile, în loc de vopseaua cumpărată sau sucurile din plante, Împodobește-le cu șnur colorat și benzi decorative, pentru a obține un efect neobișnuit. De asemenea, dantela e un material la îndemână, la fel ca bucățile de material cu imprimeuri. Dacă ai mai mult timp la dispoziție, poți să creezi ornamente florale din hârtie în miniatură. 

 

Ce decorațiuni de Paște să fac pentru decorarea casei?

 

Una dintre ideile de ornamente pentru locuință sunt ghirlandele pentru ușă cu flori, funde colorate și figurine cu tematică de sărbătoare.. Acestea pot fi realizate ușor și de către copii, dacă alegi materiale colorate care să-i captiveze. De asemenea, pentru decorarea sufrageriei poți realiza aranjamente florale pentru lumânări elegante din bandă organza, pentru a crea o atmosferă relaxantă de Paște, în living sau la masă. 














Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter