Alegerea dumneavoastra cu privire la procesarea datelor cu caracter personal

Pentru functionarea in conditii optime a site-ului Emidale.ro, datele cu caracter personal si cookie-urile sunt foarte importante.
Emidale.ro foloseste cookies pentru a tine minte faptul ca v-ati logat pe site si pentru a va putea stoca produsele in cosul de cumparaturi. De asemenea acestea vor colecta statistici anonime, pentru a va oferi si livra functii avansate si continut personalizat de marketing.
Pentru a va putea bucura de intreaga experienta ca vizitator Emidale.ro este necesar sa fiti de acord cu procesatori de date.
vezi procesatorii nostri de date
Procesator Date La ce foloseste
Date facturare Numele, Prenumele si Adresa sunt necesare pentru plasare, procesare si livrare comanda.
Telefon Nr de telefon este necesar pentru confirmarea telefonica a comenzii si punerea dvs in legatura cu firma de curierat pentru ridicare si pentru eventualitatea notificarii unor campanii promotionale.
Email Pentru statusul si confirmarea in scris a comenzii este necesara adresa dvs de e-mail.
Curier In cazul solicitarii livrarii prin curier a produselor, sunt necesare datele de livrare.
Sistem facturare Sistemul de gestiune si facturare are nevoie de datele dumneavoastra pentru a procesa factura comenzii.
Google Analytics si Google Tag Manager Serviciile Google ne ofera date statistice cu privire la traficul online din site si parametrii de incarcare a paginii.
Procesatorul de plati online Pentru a putea fi efectuata plata comenzii online, cu cardul, este obligatorie furnizarea datelor personale catre procesatorul de plati.
Google si Facebook Login Aveti posibilitatea de a crea un cont nou oricand este nevoie.
Google Adwords Optimizeaza reclamele transmise online.
Pixel Facebook Optimizeaza reclamele transmise prin intermediul retelei Facebook.
Youtube Pentru prezentarea informatiilor si a portofoliului de produse sub forma continutului video avem nevoie de datele dumneavoastra.
Chat Pentru a intra in legatura cu un consultant, a primi si a cere informatii si a plasa comanda insotit de suport de specialitate in timp real, sunt necesare datele dvs
2Performant Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs.
Profitshare Program prin intermediul caruia produsele noastre pot fi distribuite si pe alte site-uri. Pentru o desfasurare corecta a comenzii (accesare site, plasare comanda) si a platii aferente (comision parteneri), sunt necesare datele dvs
Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile

Idei de decorare pentru cadourile de Craciun - foloseste-ti imaginatia si adu magia sub brad

 cadou

 

Craciunul este una dintre cele mai iubite sarbatori si poate deveni un motiv pentru a-ti pune la treaba imaginatia si indemanarea. In acest an, profita de calitatile tale creative si ofera-le celor dragi cadouri originale si pline de semnificatie, realizate chiar de tine!

Citeste acest articol in continuare pentru a descoperi cateva idei ingenioase de decorare a cadourilor de Craciun, pentru a le arata celor dragi cat de mult inseamna pentru tine!



CUPRINS:

 

1.    Decoratiuni de Craciun pentru casa

2.    Idei de decorare a cadourilor de Craciun

3.    Cum sa decoram cadourile de Craciun

4.    Cu ce decoram cadourile de Craciun

 

 

1. Decoratiuni de Craciun pentru casa

 

 

Pentru ca spiritul Craciunului sa domine fiecare coltisor, incepe sa confectionezi obiectele decorative de la zero, sau sa adaugi detalii specifice celor pe care le ai deja, folosind decoratiuni specifice Craciunului.

Alege unul dintre obiectele de mai jos, inspira-te de aici pentru idei originale, fa un plan si treci la treaba!

  • Perne decorative;

  • Coronite pentru usa de intrare;

  • Centre de masa;

  • Globuri;

  • Fundite din panglici colorate;

  • Ghirlande pentru balustrade;

  • Figurine specifice de Craciun.

 

coroana usa  decor int

perne  decor2

  

Pregateste tinuta pentru seara cea magica, incepe prin a decora cu nasturi purtând simbolurile Craciunului: brdduti, fulgi de nea, oameni de zapada. Sau aplica decoratiuni de Craciun, precum clopotei, zurggalai, stelute si fulgi metalici aurii, sau argintii, care vor inveseli si personaliza hainele pentru aceasta perioada speciala.

Pregateste o surpriza speciala celor dragi si confectioneaza cateva mici atentii pentru fiecare: coliere, cercei, bratari etc.. 

 

 

2. Idei de decorare a cadourilor de Craciun

 

Nimic nu este mai placut decat sa primesti cadouri facute special pentru tine; cel care l-a confectionat, iti ofera mai mult decat un obiect. Tti ofera timpul pe care l-a investit in fabricarea lui, toate acele momente in care a cautat si pus in practica o idee, totul doar pentru tine.

 

cadou 2  confectionare

 

Dar daca indemanarea nu-si permite sa-l confectionezi de la zero, poti avea o contributie personala la impachetarea si decorarea cadourilor. Chiar daca este vorba despre un obiect cumparat, ambalarea il poate transforma in unul special. Incepe din timp, achizitioneaza materiale pentru decoratiuni de Craciun si treci la treaba.

Iata cateva idei pe care le poti face, chiar daca nu esti foarte priceput, dupa ce achizitionezi, printre altele, adezive si pistol de lipire.

 

Transforma impachetarea intr-un cadou in sine, fa o felicitare handmade pentru cei dragi. Pe carton special, lucios, lipeste cateva decoratiuni de Craciun, foloseste glitter si compune un text care sa-i ajunga la inima. Prinde felicitarea la o panglica pe care sa o legi la cadoul de sub brad. Sau, te poti folosi de o fotografie de grup, daca este vorba despre cineva din familie. Pune fotografia intr-o rama pe care s-o faci chiar tu, folosindu-te de decoratiuni de Craciun specifice, precum pasmanterie, paiete sau cristale .

 

cadou5

 

Orice cadou poate deveni special, folosind putina imaginatie, cateva decoratiuni cu stelute metalice si putin glitter. Adauga in seara Craciunului o crenguta proaspata din brad si fa magie cu ajutorul imaginatiei, sarbatoarea va purta astfel si amprenta ta personala!

 

decoraiuni-metalice-de-crciun-br-20

 

 

3. Cum sa decoram cadourile  de Craciun

 

Nu este obligatoriu ca un cadou sa fie impachetat în hartie. Poti cumpara din timp panza de iuta si sa o ornezi cu decoratiuni specifice de Craciun, precum clopotei metalici colorati, nasturi decorativi din lemn sau dantela

 

cizme  cizme2

 

Croieste saculeti de panza simpli, sau chiar traditionalele cizmulite pentru cadouri, specifice Craciunului. Decoreaza fiecare obiect diferit si lasa-te inspirat de preferintele persoanei dragi, in ceea ce priveste culorile alese. Pe panza poti broda, lipi snururi sau coase siraguri de perle si strasuri, pentru a personaliza fiecare cadou.

 

saculeti  clopotei-metal-12x20-mm-25-bucpachet-80

 

 

4. Cu ce decoram cadourile de Craciun

 

Te poti folosi de pasmanterie sau de o banda decorativa cu stelute pentru a modela dupa gustul tau panza pentru cadouri.  Cu o panglica cu lurex si intaritura de sarma poti face fundite, in cazul in care vei impacheta cadourile in hartie. Chiar daca vei folosi o hartie simpla, pentru ambalat, cadoul poate primi o nota personala si de sarbatoare, daca vei folosi una dintre panglicile decorative care poarta culorile specifice acestei sarbatori. Prinde la fiecare cadou o nota cu numele si de ce nu, chiar un mesaj pentru cel drag.

 

 banda-decorativa-stelute-10-mm-9-metri-100  felicitare

panglica-decorativa-cu-fir-metalic-lati-10

cadou3  cadou4

 

Copiii numara zilele pana la deschiderea cadourilor pe care Mos Craciun le va lasa sub brad, iar cei mari fac pregatirile necesare. Timpul trece greu, asteptarea este lunga, ziua se scurteaza si dupa amiezile lungi devin plictisitoare. Pentru ca sarbatoarea Craciunului sa fie una pe masura asteptarilor si pentru ca timpul sa treaca in zbor pana la aprinderea luminitelor, poti sa isi incerci indemanarea si sa realizezi decoratiuni originale, implicandu-i pe cei mai mici din casa, punandu-le imaginatia la treaba si imbunatatindu-le abilitatile de mic artist.

 

Sursa foto Pexels.com, Emidale.ro.

 

 




Transport Gratuit
peste 500 RON TVA inclus
in Romania
Livrare
in UE
Plata online
cu card
Retur in 14 zile
Follow Us
Abonare Newsletter